Monday, December 26, 2011

Let the brain speak #1

There are some things, I think, you're better off not remembering. - Jodi Picoult

Saturday, December 24, 2011

CANDIES!

Meet my new favorite nowadays!




I love this limited edition! Guess I'm gonna buy the whole series!

The Truth May Hurt

Jujur saya tipikal orang yang sulit untuk menyuarakan isi hati. Sedari dulu lebih sering diam daripada angkat bicara, mungkin sebelas dua belas dengan malas ya hehe. Dalam hal apapun baik yang berkaitan dengan kegembiraan, kesedihan,  atau bahkan kemarahan. Semua-semuanya saya lontarkan dalam hati saja, agak kurang berekspresi juga sebenernya. Agak 'membludak' sih sebenarnya kalau mengingat isi hati. Banyak hal yang ingin diungkapin tapi tetap aja nggak bisa dikeluarkan. Gengsi dan malas dikomentarin macem-macem sih sebenarnya hahhaa. Masih belum bisa terima kalo orang lain berkomentar negatif tentang apa perasaan saya atau apa yang saya pikiran. Jadilah saya si pemakan isi macam penyakit hati.. #eea #eaaa curcol. Saya jadi ingat salah satu video yang pernah saya lihat, menarik banget. Video ini merupakan rangkaian series dari Post Secret yang dibuat oleh Frank Warren. Di video tersebut dia meminta beberapa orang secara acak untuk mengutarakan rahasia-rahasia mereka tentang apapun. They seem very trust on us with their confessions, salute. Dan video ini yang jadi favorit saya.


video

Don Antonio Blanco Museum

Last week, me and friends went to Bali. The first place that we visited was Antonio Blanco Museum. I'm so excited because it was my first time go there. Great experience and I'm so in love with the place!









Daisy yang lagi sok-sokan ngelukis





Conclusion, the place is our favorite museum ever!

Thursday, December 22, 2011

Yayasan Lestari Sayang Anak

Today, Mba Irma, my friend asked me out to join her visiting Yayasan Lestari Sayang Anak in Cipete.  



The place that full of angel and sweetness faces. This is the orphanages for children.


Lisa and Rizki colored their book




Look the angel's smile, Jeimy. 



Always will be.





Lots of them has been abandoned by their parents. I didn't talk much at that time. Anger and sadness has been surrounding my face. How could they done that? Too much pain. It is. 
But again, there's still a place that always a shelter always a home for this children.